Over Ons

Leenaerts Interieurbouw is een jong en innovatief bedrijf, en wordt gerund door een zeer vakbekwame interieurbouwer, die uitstekende kennis geschiedt van de verscheidene houtsoorten en voorkomende technieken. Wij vervaardigen met veel liefde voor ambacht en gevoel voor detail de meest exclusieve interieurs. Dit voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt.

Bij ons is er geen 9 tot 5 mentaliteit, de klant is koning! Iedere klant wordt persoonlijk bezocht door onze interieurbouwer. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds zijn, het is maar wat u prefereert.

Bij het bezoek worden alle wensen en ideeën doorgesproken. De interieurbouwer denkt met u mee, zodat samen met u het perfecte interieur tot stand komt. En u het interieur krijgt wat u wenst, binnen uw budget!

Wij hebben een ruime keus aan materialen, kleurstalen en technieken. De interieurbouwer heeft tijdens zijn bezoek verscheidene voorbeelden bij. Zit uw smaak er niet bij, geen probleem de voorbeelden zijn maar een kleine greep uit ons assortiment. Vrijwel alle materialen en kleuren kunnen geleverd worden, of zijn te bewonderen in onze werkplaats.

Als u het fijn vindt, kunt u ook een bezoekje brengen aan ons professionele werkplaats. Hier worden de interieurs vervaardigd met professionele, moderne bewerkingsmachines. U kunt hier met eigen ogen zien hoe en waar uw interieur wordt gemaakt.

Ook is Leenaerts Interieurbouw een erkend leerbedrijf.

Wij zijn aangesloten bij SHM ( Stichting Hout & Meubel)

Facebook Share|Tweet Post|Email Post|Contact Me